Dienstverlening

Vaktec lost uw personeelstekort flexibel op en kan administratieve taken voor u overnemen

Voor het oplossen van uw personeelstekort of het wegnemen van administratieve taken kan Vaktec u onder meer op de volgende manieren van dienst zijn.

Projectplanning

Het goed organiseren van projecten vergt veel tijd en moeite, zeker de planning van goed personeel. Vaktec is hierbij de oplossing! In overleg met u verzorgen wij deels of de gehele personele planning van het project.

Payrolling

Wij nemen de gehele personeelsadministratie uit handen. U hoeft zich niet druk te maken over CAO- en wetswijzigingen, pensioenafdrachten en andere administratieve werkzaamheden en u krijgt een periodieke factuur.

Uitzenden

De meest gebruikte vorm van flexibele arbeid is uitzenden. Vanwege de beperkte opzegtermijn van de uitzendkracht kunt u als opdrachtgever toch meerwerk aannemen en snel rekening houden met budgettaire schommelingen.

Detachering

Voor langdurige projecten is het het langer vastleggen van specialisten de beste oplossing. Met detachering loopt u veel minder risico op wisselingen in het personeelsbestand, waardoor de beoogde planning haalbaar blijft.

Werving & Selectie

Het vinden van een nieuwe medewerker kost tijd. Via Vaktec kunt u snel de juiste kandidaten vinden. Op basis van uw wensen worden nieuwe medewerkers geselecteerd.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Voor meer informatie, bel Vaktec

+31 (0)50 – 544 62 00