Werkwijze

Vaktec levert kwaliteit en passende oplossingen

Zorgvuldige selectie

Vaktec gaat uiterst zorgvuldig om met het werven en selecteren van medewerkers, waarbij het natrekken van referenties tot de ‘standaard’ selectieprocedure behoort. Vaktec toetst ook de aspecten als ambitie en persoonlijkheid. Zo kunnen wij u op maat specialisten bieden.

1e dag proefdag

Als de onderlinge verwachtingen van een medewerker en/of een bedrijf op de 1e werkdag niet overeenkomen, bieden wij de mogelijkheid voor beide partijen dit te melden. Vanzelfsprekend zullen wij in dergelijke gevallen geen factuur sturen en een andere oplossing voor u zoeken.

Ontwikkeling & Training

Wij investeren in ontwikkeling en kennis. Vaktec biedt zowel startende als gevorderde medewerkers opleidingsmogelijkheden op hun vakgebied.

Safety first!

Veiligheid is in de technische wereld erg belangrijk. Ons personeel beschikt naast VCA ook over persoonlijke beschermingsmiddelen en is uitgerust met het juiste gereedschap.

24/7 Regelmatig contact (ook buiten kantooruren)

Vaktec vindt persoonlijk contact met zowel opdrachtgevers als werknemers belangrijk. Voor zowel opdrachtgevers als werknemers zijn wij bereid om u ook buiten kantooruren te woord te staan.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Mail je CV

We zijn altijd opzoek naar nieuwe mensen