Elektro en Installatietechniek

VVAKTEC verbindt specialisten voor Elektro en Installatie in de industrie, woningbouw en utiliteit
vakgebieden-vaktec- Elektro en installatietechniek

VAKTEC verbindt specialisten voor Elektro en Installatie in de industrie, woningbouw en utiliteit. Wij verzorgen de flexibele schil aan professionals die bedrijven ondersteunen werkzaam in de installatietechniek (zowel E als W).

 Een elektriciteitsinstallatie in uw huis of bedrijf zorgt ervoor dat er op de juiste plek elektriciteit geleverd wordt. De werkzaamheden lopen uiteen van het plaatsen van de gehele elektriciteitsinstallatie bij nieuwbouw of verbouw tot het onderhoud hiervan, maar ook kleine aanpassingen bij renovatieprojecten behoren hiertoe. VAKTEC heeft de specialisten in huis met de benodigde expertise, op het gebied van zwakstroom-, sterkstroom- en krachtstroominstallaties.

VAKTEC biedt werk voor vele verschillende functies, uiteenlopend van een storingsmonteur tot een Inspecteur Industrie en van E&I Technicus tot Projectleider Elektrotechniek. De werkzaamheden kunnen gaan om het opstarten en inregelen van regeltechnische installaties, het opstarten en inregelen van werktuigbouwkundige installaties, of het testen van diverse installaties. Maar ook om het verhelpen van storingen aan diverse installaties en deze afstellen en inregelen naar de wens van de klant en om het keuren van diverse installaties. VAKTEC zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek.

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om een huis of bedrijfspand te verwarmen. De specialisten van VAKTEC zijn op de hoogte van deze duurzame ontwikkelingen en hebben ook daadwerkelijk ervaring met deze nieuwe technologieën. Hierbij kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen, zonneboilers of warmtepompen, of aan CV-optimalisatie.

Natuurlijk voorziet VAKTEC ook in de behoefte aan kundig technisch personeel in de installatiewereld, de W-kant. Of dit nu loodgieterswerk betreft (bijv. het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties) of het beschikbaar stellen van werkvoorbereiders of projectmanagers.

 

Wat kan VAKTEC voor u betekenen:

  • Wij zijn 24/7 te bereiken.
  • Technische kennis is aanwezig.
  • Wij bieden altijd een passende oplossing.
  • Wij hebben aandacht voor klant en medewerker.
  • Wij kenmerken ons als persoonlijk en betrokken.

Het is onze uitdaging om nieuwe kansen te creëren, voor werkgever én kandidaat.

Wij werken snel, deskundig en resultaatgericht. We hebben verstand van de markt en de mogelijkheden. Sommige specialisten kunnen meer betekenen dan hun diploma’s laten zien. In deze mensen zijn wij net zo geïnteresseerd.

 

 

Bent u op zoek naar kundig technisch personeel of zoekt u een baan in de installatietechniek?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 050-5446200