Menu
Over ons

Over ons

Vaktec is opgericht in 2008. In de eerste vijf jaar zijn wij voornamelijk actief geweest in de wereld van olie en gas, destijds onder andere op projecten van Cofely-GDF Suez, Gasunie, NAM, Shell en Total. Tegenwoordig richten wij ons niet meer alleen op de leidingbouw en industrie, maar ook steeds meer op de bouw sector.

Door een scherpe focus en uitgebreide kennis van het werkveld zijn wij snel uitgegroeid tot een volwassen leverancier van flexibel en technisch personeel in verschillende sectoren. Wij doen ons best om zowel de opdrachtgever als de werknemer tevreden te houden.

 

  • Oplossingen op maat
  • 24/7 bereikbaar 
  • Passie en betrokkenheid
  • Flexibiliteit
  • Gericht op vaktechnisch personeel
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden

Onze diensten

Wij staan voor kwaliteit en gaan voor een warme relatie met zowel onze klant als onze medewerker. Vaktec verzorgt passende oplossingen op het juiste moment, met als doel tevreden opdrachtgevers en personeel. Wij brengen opdrachtgevers in contact met professionals en andersom. Dit doen wij lokaal, nationaal en internationaal.

Uitzenden

Maak gebruik van een groot bestand flexibele vakkrachten die op korte termijn kunnen starten.

ZZP

Steeds meer vakkrachten gaan zelfstandig aan het werk. Wij vinden de geschikte zzp'ers voor elke opdracht.

ZZP

Werving & selectie

Geef de zoektocht van nieuw talent uit handen, zowel voor interim opdrachten als vaste aanstellingen.

Wat mag je verder van ons verwachten?

De juiste papieren

Het is voor alle partijen van groot belang dat onze vakmensen de juiste papieren hebben. Daarom hebben al onze vakmensen de benodigde diploma’s die voor het werk wat ze doen. Dit controleren wij uiteraard voor jullie. Ook beschikken zij over een bsn-nummer en zijn ze VCA-gecertificeerd.

Internationale vakmensen

Wij werken met vakmensen uit verschillende EU-landen. De nationaliteit is niet belangrijk voor ons. Vakmensen uit o.a. Engeland, Duitsland, Roemenië, Italië, Portugal, Litouwen en Polen mogen tegenwoordig namelijk onder dezelfde voorwaarden werken als die uit Nederland. Wat wel belangrijk is voor ons én voor jullie, is dat zij zich verstaanbaar kunnen maken en begrijpen wat wordt uitgelegd. Daarom spreken ál onze vakmensen in ieder geval Engels of Duits. Ook bieden wij een cursus Nederlands aan, indien daar behoefte aan is.

Regelgeving

Vanzelfsprekend zijn wij ook op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot buitenlandse vakmensen. Wij zorgen voor goede arbeidsomstandigheden, eerlijke betaling en goede huisvesting. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken over ontevreden werknemers of risico’s op claims of aansprakelijkheidsstelling van de belastingdienst.

Contact opnemen

Neem gerust vrijblijvend contact op op de mogelijkheden te bespreken.