Menu

Professioneel in Technisch Personeel

Op zoek naar een snelle en gepaste oplossing voor personeelstekort? Vaktec biedt een op maat gemaakte oplossing. Wij doen altijd ons best, voor zowel de werkgever als de flexkracht.

Met ruime ervaring en een uitgebreid netwerk kunnen wij elke vraag naar technisch personeel beantwoorden. Wij zijn gespecialiseerd in de gas- en energiesector, maar ook daarbuiten werven wij op lokaal, nationaal én internationaal niveau.

Uitzenden

Maak gebruik van een groot bestand flexibele vakkrachten die op korte termijn kunnen starten.

ZZP

Steeds meer vakkrachten gaan zelfstandig aan het werk. Wij vinden de geschikte zzp'ers voor elke opdracht.

ZZP

Werving & selectie

Geef de zoektocht van nieuw talent uit handen, zowel voor interim opdrachten als vaste aanstellingen.

Gericht op resultaat

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is. Er is geen 'one size fits all' als het om mensen gaat. Daarom focussen wij ons op het vinden van de juiste vakmensen op de juiste plaats. Een persoonlijke benadering en een zorgvuldige werkwijze staan bij ons centraal. Daarom werken wij met:

  • Gecertificeerd personeel
  • 1e dag proefdag
  • Safety First
  • 24/7 bereikbaar

Vakgebieden

Wij zijn gespecialiseerd in de ondergenoemde sectoren. Deze keuze hebben wij gemaakt om opdrachtgevers en werkzoekenden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring in onderstaande sectoren hebben wij langdurige relaties ontwikkeld met verschillende klanten. We voelen zo goed aan wat zij nodig hebben, en welke functies het best passen bij werkzoekenden.

Afbouw

Wij hebben onze mensen aan het werk in functies als stukadoors, tegelzetters, metalstud monteurs, wand- en plafondmonteurs.

Bouw

Onze bouwafdeling is in de afgelopen jaren snel gegroeid. Wij zijn actief in heel Nederland en daarbuiten op grote en kleine bouwprojecten. 

Elektrotechniek

Onze elektromonteurs werken zelfstandig of in kleine teams aan diverse elektrotechnische installaties in zowel woningbouw als utiliteit. 

Industrie

Wij hebben ervaring in nieuwbouw en projecten in de (petro)chemie, zuivel en tanken parken. Hierin hebben wij altijd uitdagende vacatures.

Leidingbouw

In zowel binnen als buitenland leveren wij lassers, fitters, grondwerkers en uitvoerders actief in de (ondergrondse) leidingbouw. 

Metaal

Wij bemiddelen al jaren ijzerwerkers, samenstellers, en lassers voor verschillende metaalprojecten. Deze mensen zijn allemaal gecertificeerd.

Infratechniek

Wij zijn actief in de realisatie of onderhoud van grote objecten (dijken en sluizen). Van grondwerkers tot aan uitvoerders en engineers.

Offshore

Wij voorzien offshore projecten met gecertificeerde keurlassers, fitters, riggers, voormannen, inspecteurs, mechanisch monteurs, schilders en stralers.

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.