Menu

Werken via Vaktec

Op zoek naar uitdagende projecten en boeiende werkzaamheden? Tijdelijk, op projectbasis, of een vaste positie? Wij hebben de connecties in de technische sector om precies het werk te vinden dat bij je past. Hierbij letten wij ook op de werksfeer, de arbeidsvoorwaarden, en jouw ambities, zodat jij je direct thuis voelt.

Online uren registreren

Je kan je uren ook online doorgeven. Heb je hier vragen over? Bel ons

 

  • Goed salaris, wekelijks betaald
  • Vakantiedagen & vakantiegeld
  • Groeimogelijkheden
  • Interne opleidingen

Wij zorgen voor onze werknemers

Wil jij passende arbeidsvoorwaarden en een eerlijke vergoeding voor je vakkennis en inzet? Dan is Vaktec jouw partner! Als je gaat werken voor Vaktec zijn zowel je arbeids- als financiële voorwaarden prima geregeld volgens de voorwaarden van het NBBU.

Maar ook voor je eigen persoonlijke ontwikkeling staan wij graag voor je klaar. We bieden namelijk zowel starters als ervaren professionals de kans om door te groeien. Denk hierbij aan de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse opleidingen, cursussen en workshops.

Vakgebieden

Wij zijn gespecialiseerd in de ondergenoemde sectoren. Deze keuze hebben wij gemaakt om opdrachtgevers en werkzoekenden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring in onderstaande sectoren hebben wij langdurige relaties ontwikkeld met verschillende klanten. We voelen zo goed aan wat zij nodig hebben, en welke functies het best passen bij werkzoekenden.

Afbouw

Wij hebben onze mensen aan het werk in functies als stukadoors, tegelzetters, metalstud monteurs, wand- en plafondmonteurs.

Bouw

Onze bouwafdeling is in de afgelopen jaren snel gegroeid. Wij zijn actief in heel Nederland en daarbuiten op grote en kleine bouwprojecten. 

Elektrotechniek

Onze elektromonteurs werken zelfstandig of in kleine teams aan diverse elektrotechnische installaties in zowel woningbouw als utiliteit. 

Industrie

Wij hebben ervaring in nieuwbouw en projecten in de (petro)chemie, zuivel en tanken parken. Hierin hebben wij altijd uitdagende vacatures.

Leidingbouw

In zowel binnen als buitenland leveren wij lassers, fitters, grondwerkers en uitvoerders actief in de (ondergrondse) leidingbouw. 

Metaal

Wij bemiddelen al jaren ijzerwerkers, samenstellers, en lassers voor verschillende metaalprojecten. Deze mensen zijn allemaal gecertificeerd.

Infratechniek

Wij zijn actief in de realisatie of onderhoud van grote objecten (dijken en sluizen). Van grondwerkers tot aan uitvoerders en engineers.

Offshore

Wij voorzien offshore projecten met gecertificeerde keurlassers, fitters, riggers, voormannen, inspecteurs, mechanisch monteurs, schilders en stralers.

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.